Gastronomisch Diner

IMG-20151112-WA0018

 

Het Gastronomisch diner is een jaarlijks terugkerend evenement, met als doelstelling fondsen te werven ten behoeve van de jeugdopleiding. De deelnemers werden getrakteerd op een heerlijk 7 gangendiner met een bijpassend wijnarrangement, dit geheel werd bereid onder het toeziend oog vanChefkok Jan Keulen van het gelijknamig restaurant in Valkenburg. Tussen de gangen door was er tijd om te genieten van een gezellige entourage met live music; De lyrische klanken van het fluitconcert verzorgd door Karin Kroonen vulden de zaal. Ook de Jeugdharmonie liet van zich horen door enkel werken te spelen. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en de gasten waren zeer enthousiast over onze toekomst.

DSCN1345

IMG-20151112-WA0015IMG-20151112-WA0031

Als Special act was er een gastoptreden door Marion Lambriks. De opera Diva geniet internationale bekendheid vanwege de vele optredens als opera en operettezangeres. Haar gezang vulde de zaal en heeft een diepe indruk bij veel gasten achtergelaten.

Het organiseren van het gastronomisch diner vereist veel organisatie. Dit lag geheel in de handen van Ton Meijs die dit tot onze spijt voor de laatste keer heeft gedaan. Onze voorzitter bedankte Ton dan ook voor de vele jaren dat hij deze organisatie op zich nam.

De gastronomische avond werd afgesloten door het gastoptreden van Ruud Verhoeven. Als troubadour liet hij van zich horen en deed de gasten genieten van Limburgstalige muziek met een buitenlands tintje.DSCN1339
DSCN1369