Receptie

IMG_6912IMG_6901

Zaterdag 24 oktober vond de receptie plaats, een receptie die in het teken staat van de behaalde resultaten van zowel de Drumband als ook de harmonie.Nadat de leden en het bestuur plaats namen begon de interne huldiging. het begon met een concert van de muzikale vrouwenbond die op een ludieke wijze op eenden lokfluiten het laatste stuk van Madurodam ten gehore brachten, om vervolgens plaats te maken voor de ARH (After Repetitie Hangers), een groep die bekend staat vanwege de 3e helft.

Cindy Lemmens trad naar voren als voorzitter en woordvoerder.en bood de dirigent een zelfgemaakte tegeltjes kalender aan met allemaal wijze spreuken die de muzikanten tijdens de repetities te horen kregen.

IMG_6911IMG_6909

Nadat DJ Stina zijn mix van de concoursstukken ten gehore bracht was het de buurt aan het initiatief comité van de “Vrienden van de Harmonie” , een comité die als doelstelling heeft vrienden te werven die jaarlijks 50 euro doneren ten behoeve van de Jeugdopleiding.

Na de interne aangelegenheden vond er een receptie plaats met eensluitend een gezellige feestavond.
IMG_6992IMG_7001IMG_7063