Openluchtconcert en presentatie jubileumbier Harmonie St. Petrus.

Harmonie St. Petrus bestaat dit jaar 25 jaar. Een mijlpaal die feestelijk wordt gevierd. Afgelopen week
ontvingen Vrienden, sponsors en sympathisanten al de jubileumgids; een feestelijke bewaareditie van
verenigingsblad D’r Pepiter.

Zondag 20 mei  concerteerde drumband, harmonie en kapel van de harmonie vanaf 14 uur in de Hoptuin van de bierbrouwerij. Afwisselend zorgden zij voor een gezellige muzikale middag met populaire melodieën.

Rond de klok van 15 uur vond dan de presentatie van het eigen jubileumbier plaats.

Ter gelegenheid van het jubileum is door een aantal leden van de harmonie een eigen bier gebrouwen.

Het koperkleurig bier, met een alcoholpercentage van 6,5% en vanille- en karameltonen wordt gepresenteerd in 75cl flessen met champagnkurk wordt verkocht voor € 9.99 per fles.

Met de feestgids, een gezellige concertmiddag in de Hoptuin en de presentatie van het eigen bier lanceerde de harmonie in mei de feestelijkheden van de succesvolle fusie tot St. Petrus die 25 jaar geleden gestalte kreeg. Later dit jaar volgen nog meer mooie activiteiten.